Koarica  
Ukupno komada: 0
Ukupna cijena: 0,00kn
Uvod

vijesti
Veera uz Marrenon vina
Otvorena nova vinoteka MIVA Galerija vina
Skraeno radno vrijeme
Whisky sajam
Whisky klub - Bourbon
arhiva

dogaanja
Miva&Mohor proglaeni vinskim veletrgovcem godine
Degustacija vina Trapan
Unusual gin weekend
Promocija pjenuca Korta Katarina Sabion
Prezentacija vina Kozlovi
arhiva

vinar mjeseca
Cloudy Bay
Terrazas de los Andes
Pavo Milii
Obitelj kegro
Zvonko Bogdan
arhiva

vino tjedna
Gitton Pouilly Fume 2014
Viceli Plavac 2013
Korta Katarina Plavac mali 2011
Marrenon Petula rose 2014
Gali Sauvignon 2015
arhiva

utorak, 04.09.2018. vijesti
Veera uz Marrenon vina

Dragi prijatelji vina,

Veselimo se pozvati vas na zanimljivu i finu prezentaciju vina francuske vinarije Marrenon uz sljubljivanje s finim zalogajima iz kuhinje našeg bistroa Jadranka.

Vinarija Marrenon smještena je na granici regija Doline Rhone i Provanse te proizvodi vina koja su višestruko nagraivana na mnogim svjetskim trištima. Kao neke od postignua izdvojit emo da je vino Grand Marrenon blanc prije dvije godine proglašeno JEDNIM OD 10 NAJBOLJIH BIJELIH VINA NA HRVATSKOM TRIŠTU prema izboru Vinskih zvijezda. Grand Marrenon rouge prošle je godine izabrano za NAJBOLJE FRANCUSKO CRVENO VINO TE DRUGO NAJBOLJE CRVENO VINO OPENITO NA NJEMAKOM TRIŠTUprema magazinu Weinwirtschaft. I na kraju (ali ne i najmanje vano ;) Syrah Gardarem ove vinarije 2015. godine proglašen je NAJBOLJIM SYRAHOM NA SVIJETU na natjecanju Syrah du Monde.

Sva ta vina imat ete priliku kušati na ovoj zanimljivoj veeri. Prijave molimo na mail zrinka.belinic@miva.com.hr , napominjemo da je broj mjesta ogranien.

Vidimo se!

autor: Tomislav Tuen (135)    04.09.2018. 15:45    Komentari (0)    Komentiraj

nedjelja, 12.11.2017. vijesti
Otvorena nova vinoteka MIVA Galerija vina
U strogom centru Zagreba, tonije u ulici Nikole Tesle, otvorila se druga vinoteka MIVA Galerija vina. Sada je i strogi centar grada, kojem je nuno bila potrebna vinoteka ovako bogatog asortimana, dobio idealno mjesto za sve one koji e u ugodno ureenom prostoru i ambijentu, kakvog se ne bi posramile ni najbolje svjetske vinoteke, svatko pronai nešto za sebe, bilo da se radi o vinu za svakodnevno uivanje ili onome za posebne prigode.

Vlasnici Gordan Mohor i Vlado Šušak imali su viziju i cilj, podii kulturu ispijanja vina i šampanjaca na jednu višu razinu, u emu su nakon niza godina truda i rada, svakako i uspjeli. O tome najbolje govori ambijent i atmosfera u obje MIVA Galerije vina, te najvanije od svega, zadovoljni kupci i klijenti.

MIVA Galerija vina na adresi Ulica grada Vukovara, postoji ve dugi niz godina. Sreom, kultura ispijanja vina u Hrvatskoj svakim danom raste, ljudi vole kušati nove stvari, stoga je logian slijed bilo otvaranje MIVA Galerije vina na još jednoj lokaciji, ovaj put u samom središtu grada Zagreba, a poklopilo se da to bude upravo sada, u idealno predblagdansko vrijeme.

Osim svih znaajnijih hrvatskih vinara, MIVA Galerija vina u ponudi ima i mnoga uvozna vina kao i najbolje svjetske šampanjce grupacije Moët Hennessy. Osim vina i šampanjaca, u prodaji su i estoka pia iz portofolia Moët Hennessy, ali i mnoga druga, zatim aše Riedel, maslinova ulja, okolade, te razne druge delikatese.

Kod ureenja MIVA Galerije vina u ulici Nikole Tesle, vodilo se mišlju da ona bude prepoznatljiva i slina prvoj, koja se od samog otvorenja smatra jednom od najljepših u Hrvatskoj.

Ciljana publika MIVA Galerije vina su svi koji vole i znaju uivati u finom vinu, pjenušcima, šampanjcima i odabranim artiklima, ali takoer i oni koji su u potrazi za idealnim poklonom, kako za svakidašnja slavlja, tako i za zaista posebne prigode.

Takoer, hrvatska vina postaju prepoznatljiva izvan granica naše drave, a MIVA Galerija vina, idealan je ambasador u promociji hrvatskih vina, jer zasigurno e upravo u središtu grada mnogi turisti poeljeti kupiti poklon za svoje prijatelje i tako ih upoznati s onime što Hrvatska nudi u tom segmentu, a znamo da nudi mnogo.

autor: Zrinka Belini (1)    12.11.2017. 08:03    Komentari (0)    KomentirajPrijatelji stranice:

 

  


Za Vas piu...

Vinopija
eljko Garmaz
Lana Mohor
Zrinka Belini 
Tomislav Tuen