Cijene
Cijene navedene na webu su maloprodajne, sa ukljuenim PDV-om i povratnom naknadom 0,50kn

Dostava
Vršimo dostavu na podruju itave Republike Hrvatske. Rok isporuke je najviše dva radna dana po primitku uplate, a u veini sluajeva i unutar 24 sata. Dostava je besplatna za narudbe vee od 400 kuna. Za narudbe manje od 400 kuna, cijena dostave iznosi 35,00 kuna (pdv ukljuen). Dostavu vršimo radnim danom najkasnije do 16 sati, a za podruje grada Zagreba mogue su dostave i subotom do 13 sati.

Od nedavno dostavljamo i u zemlje Europske Unije, trošak dostave u pojedine zemlje moete platiti na ovom linku ili nas kontaktirajte ako vaše zemlje nema na popisu.

Plaanje
Dvije su opcije plaanja:
1. Kreditnom karticom (Visa, American Express, Mastercard, Maestro) direktno putem našeg web shopa. Uslugu plaanja kreditnim karticama osigurava HT PAY WAY te je sigurnost Vaših podataka zajamena.

2. Virmanom. Ukoliko odaberete tu opciju, nakon završene narudbe, na e-mail adresu dobit ete poruku sa svim potrebnim podacima za plaanje. Za plaanje virmanom odobravamo 3% rabata

Dobna ogranienja
Zabranjena je prodaja alkoholnih pia osobama mlaim od 18 godina. Svaki kupac duan je na upit dostavljaa predoiti dokument kojim dokazuje svoju punoljetnost.

Povrat sredstava
Ukoliko se sluajno dogodi da robu koju ste platili iz nekog razloga trenutno nemamo na lageru, izvršit emo povrat sredstava u roku 24 sata. Po potrebi emo Vas i kontaktirati da li elite da se ostatak narudbe šalje. Mi emo nastojati dnevno aurirati ponudu tako da ukoliko neega nema to bude blokirano za narudbu kako bi mogunost propusta bila minimalna.

Izjava o privatnosti
Miva d.o.o se obavezuje pruati zaštitu osobnim podacima kupaca, na nain da prikuplja samo nune, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nuni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o nainu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogunost izbora o upotrebi njihovih podataka, ukljuujui mogunost odluke ele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo uvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nuni za obavljanje posla. Svi djelatnici Miva d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje naela zaštite privatnosti.

Prigovori potrošaa
Sve eventualne prigovore molimo uputite pismenim putem te emo na iste u najkraem moguem roku odgovoriti. Adresa je: Miva d.o.o., Ulica grada Vukovara 56a, 10000 Zagreb.

Takoer vas molimo da robu pregledate prilikom preuzimanja jer naknadne reklamacije neemo moi uvaiti.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati nas.