Glenmorangie Pioneer gift box

Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo

Cijena: 343,50 kn


Glenmorangie Pioneer poklon pakiranje sadrži Glenmorangie Original ( 0,70 l ) Glenmorangie Lasanta ( 0,05l ) i Glenmorangie Quinta Ruban ( 0,05l )

Glenmorangie Original je primamljiv single malt viski, hvaljen i cijenjen o d poznavalaca širom svijeta.Elegantnog, cvjetnog duha koji je poznat u cijelom svijetu po vrhunskoj finoći i privlačnoj složenosti.Bogatih voćnih okusa mandarine, breskve, limuna i jabuke sa malim primjesom vanilije.

Glenmorangie Quinta Ruban je whiskyrozo zlatne boje , jedan miris i odmah ste teleportirani na božičnu večeru u svijećama osvjetljenu sobu sa mirisima oguljenih mandarina i belgijske mint čokolade.Ljuske oraha su bačene u bučnu vatru gdje se miris miješa sa dugotrajnom aromom muškatnih oraščića iz božičnog pudinga i toplog mošusnog mirisa drva koje zrači u drvom obloženoj sobi.

Glenmorangie Lasanta je elegantansingle malt viski punog, dodatno sazrio u španjolskom bačvama za sherry nakon najmanje 10 godina odležavanja u ex-Bourbon bačvama. Njegova sočna tekstura meko ispunjava usta, a duboke, zavodničke i slatke arome obraćaju se znalcima koji vole ekperimentirati.