Scapegrace gin Twin pack

Novi Zeland

Cijena: 225,50 kn
  • Preporučujemo s Fever-Tree tonicima.


Poklon pakiranje koje se sastoji od : 1 x Scapegrace Gin Classic 0,20l i 1 x Scapegrace Gin Gold 0,20l.

Scapegrace Gin Classic:

Vrlo uspješna destilerija s Novog Zelanda koja je do sada osvojila dva svjetska zlata i dva svjetska srebra za svoj Gin Classic (San Francisco Wine & Spirits Competition i London International Wine & Spirits Competition).

U replici stare "ženevke" boce kakva se prije dva stoljeća koristila za tinkture i u apotekama, nalazi se gin začinjen s dvanaest začina (kora naranče, limuna, kardamom, korijander, muškatni oraščić, klek, klinčići, angelika, sladić, iris, cimet i kasia (istočnoazijski cimet), koji se ne uzgajaju izvan svoje matične zemlje nego se uvoze iz zemlje iz koje potječu.

Scapegrace Gin Gold:
Scapegrace Gin Gold osvojio je tri svjetska zlata (San Francisco Wine & Spirits Competition i London International Wine & Spirits Competition).
Uz klasičnih dvanaest začina (kora naranče, limuna, kardamom, korijander, muškatni oraščić, klek, klinčići, angelika, sladić, iris, cimet i kasia (istočnoazijski cimet), koji se ne uzgajaju izvan svoje matične zemlje nego se uvoze iz zemlje iz koje potječu i koje destileri od milja zovu 12 prirodnih apostola, ovdje se nalazi i onaj posebni trinaesti; korica mandarine koja čini razliku između Classica i Golda.

Destilat se mekša s 80 godina starom vodom iz prirodnog vrela na koje destilerija ima korisnička prava.