Akcija

Belvedere Ruby tonic paket

Poljska

Cijena: 279,50 kn 320,50 kn


Belvedere vodka 0,7l + 2 x Fever-Tree Mediterranean tonik 0,50l

Belvedere vodka i Fever-Tree Mediterranean tonik zajedno čine savršen miks uz toplo proljetno sunce. U čašu stavite 3 kocke leda, dodajte 50ml Belvedere vodke, prelijte Fever-Tree Mediterranean tonikom, iscijedite jednu krišku grejpa, promiješajte i uživajte u svom koktelu.

Za razliku od mnogih neutralnih stilova vodki, Belvedere ima suptilnu složenost i slatkoću koja joj daje izrazitu osobnost. Na prvi miris, nesvjesna aluzija mješavine vanilije s mekom kremom, nepce je puno i zaokruženo s lakoćom, baršunasta struktura s dodacima bijelog papra i začina, lješnjaka i sladoleda od vanilije. Kraj završava u toplini, čistoj glatkoći, okusu raženog kruha i prženog orašastog voća.

Fever-Tree u mediteranskoj varijanti. Arome timijana i citrusa popunjene s malo ružmarina u kombinaciji s kininom originalnih Fever tree stabala davno posađenih u Kongu. Arome nisu naglašene i neće narušiti miksere i koktele u koje se dodaje ovaj tonik. Preporuka je miješati s vodkom koju će oplemeniti jednom novom dimenzijom.