Moet & Chandon ImpƩrial Brut Tie Your Wish Limited Edition Gift Box

Champagne, Francuska

Privremeno nedostupno
  • Kao predjelo i kao desert. Savršen je uz sushi od Jakovljevih kapica ili tartar od tune, a može se poslužiti i uz svježe voćne salate koje nisu preslatke.

  • 8-10 Ā°C


Limitirano izdanjeĀ MoĆ«t & Chandon Imperial Brut Å”ampanjca, za kraj 2020. godine.

Å ampanjska kuća MoĆ«t & Chandon osnovana je 1973. i od tada se afirmirala kao jedan od najprepoznatljivijih proizvođača Å”ampanjaca,Ā  idealnih za svaku prigodu.Ā  Od legendarnog MoĆ«t ImpĆ©riala do kolekcije Grand Vintage Å”ampanjaca, od Ā MoĆ«t RosĆ© ImpĆ©riala do inovativnog Ā MoĆ«t Ice ImpĆ©riala, svaki Å”ampanjac oduÅ”evljava i očarava svojom elegantnom zreloŔću, intenzivnom voćnoŔću i zavodljivim okusom.

S bocom Å”ampanjca koja se svake sekunde otvori negdje u svijetu, MoĆ«t & Chandon vjeruje da je svaka sekunda jedno novo iskustvo, a svako iskustvo trenutak za življenje, dijeljenje i uživanje. Živahan, bogat i primamljiv, MoĆ«t ImpĆ©rial je legendarni Å”ampanjac ove kuće.

Stvoren 1869, utjelovljuje jedinstveniĀ  MoĆ«t & Chandon stil, karakterističan po intenzivnoj voćnosti i elegantnoj zrelosti. MoĆ«t & Chandon Imperial Brut je harmoničan blend tri sorte grožđa : crnog pinota (30-40%), pinot meuniera (30-40%) i chardonnaya (20-30%), koje potječu s područja najvećih vinograda u regiji Champagne. Za izradu MoĆ«t & Chandona koristi se preko 100 vrsta vina, kako bi se iz godinu u godinu dobila kompleksnost i karakterističan stil MoĆ«t & Chandon Å”ampanjca.

Elegantne zlatne žute boje sa zelenim odsjajima, intenzivnog mirisa zelenih jabuka i citrusa, s primjesama bijelog cvijeća, te elegantnih zrelih nota brioÅ”a, žitarica i svježih oraÅ”astih plodova

U ustima se javlja bogat okus kruÅ”ke, jabuke i breskve, živahne arome citrusa i ogrozda, koje skladno objedinjuju fini Å”ampanjski mjehurići.