Akcija

Tris RosƩ champagne poklon paket

Cijena: 1.240,65 kn 1.378,50 kn
  • 8-10 Ā°C


Ovaj jedinstveni poklon paket od tri vrhunska rosĆ© Å”ampanjca idealan je za druženje s najboljim prijateljicama kao i za sve ljubiteljeĀ rosĆ© Å”ampanjaca.

Poklon paket sadrži:

1 x Moƫt & Chandon RosƩ ImpƩrial 0,75l
1 x Ruinart RosƩ 0,75l
1 x Veuve Clicquot RosƩ 0,75l

MoĆ«t RosĆ© ImpĆ©rial je glamurozan odraz MoĆ«t & Chandon stila, kojeg karakterizira intenzivna voćnost i elegantna zrelost. Odražava raznolikost i komplementarnost triju sorti grožđa: 40 do 50% crnog pinota, 30 do 40% pinot meuniera i 10 do 20% chardonnaya.Lijepe roza boje s bakrenim odsjajem i zavodljivog mirisa u kojem dominiraju jagode, treÅ”nje, maline, te neÅ”to nota ruže. U ustima vrlo intenzivan i živahan, s okusom crvenog voća i primjesama breskve, te ugodnim zavrÅ”etkom protkanim nježnim notama metvice.

Ruinart RosĆ©, predstavljen u boci stila 18. stoljeća, otkriva svježu i prepoznatljivu roza boju ružinih latica. MjeÅ”avina 45% Chardonnaya i 55% Pinot Noir-a samo s glavnih CRU-ova, Ruinart RosĆ© je elegantan, gladak, uravnotežen i voćni Å”ampanjac punog tijela s prepoznatljivim okusom.

Veuve Clicquot RosĆ© je Å”ampanjac intenzivnogĀ okusa po crvenom voću, ružičasto bakrene boje, punog tijela i snažnog karaktera. Izražene roza boje s bakrenim odsjajima, s bogatim i elegantnim mirisom crvenog voća poput maline, jagode i treÅ”nje, koje kasnije prelaze u note badema, brioÅ”a i marelica. Punog tijela sa sočnim, voćnim okusom zrelih jagoda i treÅ”anja koji joÅ” dugo traje u ustima.