Velika istarska crna vina

Istra i Kvarner, Hrvatska

Privremeno nedostupno
  • Vinarija:
  • Preporučujemo uz biftek i ostala sočna crvena mesa, uz pikantnije mesne umake, te janjetinu s ražnja.

  • 16-18 °C


Paket sadrži: 

1x Kozlović Santa Lucia Crna 0,75l
1x Arman Franc Il Grande 0,75l
1 x Coronica Gran teran 0,75l

Kozlović Santa Lucia crno, klasični je bordeaux s neodoljivim začinom Istre izraženim kroz elemente ljubičaste boje, te živahnost i intenzitet okusa. Duboke je i izrazito tamno crvene boje s povremenim refleksom ljubičaste. Izrazito bogatog i zavodljivog mirisa u kojem se dominantne herbalne arome, poput lista rajčice, isprepliću sa svježim voćnim poput ribiza, borovnice, te džemasto voćnim poput džema od višanja.

Arman Franc Il Grande je vino divovske snage, u kojem se sjedinio moćan coupage terana, merlota i cabernet franca. U svakoj kapi ovog jedinstvenog vinskog bouqueta sadržani su elementi višnji iz alkohola, borovnica, balzamične nijanse, duboki tonovi kože i duhana te visoke note svježeg, tamnog, ljetnog voća. Il Grande je vino guste, uljaste strukture, prepuno zrelih tanina i dugog finiša s aromom crne čokolade.

Coronica Gran Teran je vino atraktivne guste i sjajne rubinsko crvene boje. U mirisu se arome zrelog šumskog voća isprepliću s notama zadimljenosti. Puno, zaokruženo vino čiji nas okus zrelog šumskog voća, cimeta, klinčića i dima vodi do kraja. Pažljiva selekcija najkvalitetnijih bobica grožđa i brižljiv rad u podrumu sastavni su dio karaktera ovog vina.