Dictador Colombian Treasure Gin

Kolumbija

Cijena: 49,04 369,49 kn

Cijena: 70,06 €/L (9,30 kn/L)

  • Proizvođač: Dictador
  • Alkohol: 43%
  • Zapremnina: 0,70L


Colombian Treasure Gin temelji se na jedinstvenom kolumbijskom voću Limon Mandarino (mandarina-limun) koji objedinjuje egzotični slatkasti okus mandarine i kiselost limuna. Osnovni alkohol za ovaj gin dobiven je od neutralnog alkohola, koji je pet puta destiliran iz šećerne trske. Bobice, ljekovito bilje, začini i limunova kora u kombinaciji s odležavanjem u bačvi stvaraju jedinstveni gin. Da bi gin dobio izvanrednu mekoću, odležava 35 tjedana u hrastovim bačvama, u kojima su dozrijevali i Dictador rumovi. Kombinacija ravnoteže egzotične kore citrusa i vremena provedenog u bačvama, daje ovom ginu svježinu i mekoću.

Blago jantarne boje koja odražava vrijeme provedeno u bačvi. Njegova bistroća dokazuje da se radi o doista revolucionarnom proizvodu.Početne arome mandarine pojačane su limunovim notama. Sekundarne arome biljnih vrsta pružaju svježinu i ravnotežu.

Na nepcu se javljaju ugodne note mandarine, limuna, mente i papra, s tradicionalnim okusima gina, poboljšanih odležavanjem u hrastovim bačvama.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn