Dictador Colombian Treasure Gin

Kolumbija

Cijena: 338,50 kn
  • Proizvođač: Dictador
  • Alkohol: 43%
  • Zapremnina: 0,70L


Colombian Treasure Gin temelji se na jedinstvenom kolumbijskom voću Limon Mandarino (mandarina-limun) koje miješa egzotični slatkasti okus mandarine i kiselost limuna dajući fantastičnu ravnotežu. Osnovni alkohol za kolumbijski gin dobiven je od neutralnog alkohola pet puta destiliranog iz šećerne trske. Bobice, ljekovito bilje, začini i limunske kore u kombinaciji s odležavanjem u bačvi stvaraju jedinstveni gin.

Da bi gin dobio izvanrednu mekoću, odležava 35 tjedana u hrastovim bačvama, u kojima su dozrijevali Dictador rumovi. Kombinacija ravnoteže egzotične kore citrusa i vremena provedenog u bačvama daje ginu svježinu i mekoću potrebnu da bismo ga mogli uživati samo s nekoliko kockica leda.

Blago jantarne boje koja odražava vrijeme provedeno u bačvi. Njegova bistroća dokazuje da se radi o doista revolucionarnom proizvodu.

Početne arome mandarine pojačane su limunovim notama. Sekundarne arome biljnih vrsta pružaju svježinu i ravnotežu. Metvica i papar te malo slatkoće od drveta i bobičastog voća - ovo je intimna fuzija čudesne nove generacije gina kako za početnike, tako i za znalce.

Na nepcu ugodne note i zaobljenost mandarine, limuna, mente i papra, s tradicionalnim okusima džina poboljšanih vremenom provedenim u hrastovim bačvama, rezultiraju doista jedinstvenim ginom.