Moët & Chandon Ice Impérial Sharing Gift Set

Champagne, Francuska

Privremeno nedostupno
    • Idealno servirati u Ice Imperial čaši uz dodatak 3 kockice leda i svježim voćem po želji.  Lijepo će pratiti i neka egzotičnija jela, poput sushija od lubenice ili telećeg tartara s dresingom od dinje.

  • 6-8 °C


Chandon Ice Impérial Sharing Gift Set sadrži:

1 x Moët & Chandon Ice Impérial 0,75l
2 x Moet Moët & Chandon Ice bijele čaše

Savršen set za vruće dane, za uživanje sa stilom!

Moët & Chandon Ice Impérial utjelovljuje slobodu i lepršavost ljetne zabave, koja objedinjuje prijatelje, zabavu i sunce. Moët  Ice Impérial krši sva dosadašnja pravila pijenja šampanjca,  donoseći svježinu i modernost. To je prvi šampanjac na svijetu koji se poslužuje s ledom i koji se savršeno slaže sa svježim sastojcima poput grejpa, listića mente, bobičastog voća, đumbira ili limete.Moët & Chandon Imperial Ice nastaje kao blend tri sorte grožđa: crnog pinota koji mu daje tijelo, strukturu,  intenzitet i note bobičastog voća, pinot meuniera koji mu daje zaobljenost i note nektarine, te chardonnaya koji mu daje svježinu i note citrusa i bijelog cvijeća.

Izražene zlatne boje s jantarnim odsjajem, s izraženim mirisom tropskog voća poput manga i nektarine, te notama maline i ogrozda. Karakteristične voćnosti, sa svježim, slatkastim završetkom po karameli i želeu od dunje.