Veuve Clicquot Vintage Rosé 2012 personalizirani putokaz

Champagne, Francuska

Cijena: 719,50 kn
  • Proizvođač: Veuve Clicquot
  • Godina: 2012.
  • Alkohol: 12%
  • Zapremnina: 0,75L
  • Veuve Clicquot Vintage Rosé 2012 stvoren je kako bi poboljšao elegantnu i sofisticiranu gastronomiju. I s mora i s kopna, plemeniti regionalni proizvodi kao što su jastog i škampi, te sočno crveno meso poput teletine ili patke, savršeno će se naglasiti voćni i bogati karakter ovog vina.

     

  • 8-10 °C


Personalizirani Veuve Clicquot putokaz na kojeg je moguće napisati naziv bara, kluba ili naziv mjesta, grada, zemlje ili ulice (maksimani broj slova je 15).
Rok za izradu personaliziranog putokaza je 7 dana. Poklon pakiranje sadrži personaliranu kutiju Veuve Clicquot u obliku putokaza i šampanjac Veuve Clicquot  Rosé Vintage 2012 0,75l. Prilikom narudžbe, molimo da u polje NAPOMENA navedete željeni tekst za personalizaciju.

Kao i kod svakog šampanjca Veuve Clicquot, pinot crni dominira mješavinom (51%) isključivo od Grands and Premiers Crus položaja. Tada 15% Meuniera iz Montagne de Reims (Ludes) i Vallée de la Marne (Dizy) unosi zaobljenost u ovaj cuvée.
Jedinstvenost Veuve Clicquot Vintage 2012 ostaje u dodavanju 11% vina odležanih u velikim hrastovim bačvama, donoseći snagu i aromatični intenzitet. Dominacija crnog pinota i drveni dodir daju strukturu i karakter, zaštitni znak stila Veuve Clicquot.
Veuve Clicquot Vintage Rosé 2012 tamno je roza boje s bakrenim odsjajima. Na nosu se javljaju arome svježeg crvenog voća, dok na nepcu dominiraju bogate arome slatkog voća poput jagoda i Morello višanja. U pozadini se javljaju začinske note šafrana i papra, uz profinjene note tijesta i badema koje ga još dodatno zaokružuju.  Veuve Clicquot Vintage Rosé 2012 istovremeno snažan i živahan s impresivno dugim završetkom u kojem dominira crveno voće.