Akcija

Colombian Gin paket

Privremeno nedostupno
  • Prijedlog za koktel; pomiješajte 50 ml Dictador Colombian Treasure gin i 100 ml Fever-Tree Ginger Ale. Dodajte led, koricu naranče i štapić cimeta. 


Paket za ljubitelje gina, koji žele isprobati neke nove okuse.

Paket sadrži: 
1 x Dictador Colombian Treasure gin 0,70l
2 x Fever-Tree Ginger Ale 0,50l

Colombian Treasure Gin temelji se na jedinstvenom kolumbijskom voću Limon Mandarino (mandarina-limun) koje miješa egzotični slatkasti okus mandarine i kiselost limuna dajući fantastičnu ravnotežu. Osnovni alkohol za kolumbijski gin dobiven je od neutralnog alkohola pet puta destiliranog iz šećerne trske. Bobice, ljekovito bilje, začini i limunske kore u kombinaciji s odležavanjem u bačvi stvaraju jedinstveni gin. Da bi gin dobio izvanrednu mekoću, odležava 35 tjedana u hrastovim bačvama, u kojima su dozrijevali Dictador rumovi. Kombinacija ravnoteže egzotične kore citrusa i vremena provedenog u bačvama daje ginu svježinu i mekoću potrebnu da bismo ga mogli uživati samo s nekoliko kockica leda.

Blago jantarne boje koja odražava vrijeme provedeno u bačvi. Njegova bistroća dokazuje da se radi o doista revolucionarnom proizvodu. Početne arome mandarine pojačane su limunovim notama. Sekundarne arome biljnih vrsta pružaju svježinu i ravnotežu. Metvica i papar te malo slatkoće od drveta i bobičastog voća - ovo je intimna fuzija čudesne nove generacije gina kako za početnike, tako i za znalce. Na nepcu ugodne note i zaobljenost mandarine, limuna, mente i papra, s tradicionalnim okusima džina poboljšanih vremenom provedenim u hrastovim bačvama, rezultiraju doista jedinstvenim ginom.

Fever-Tree Ginger Ale izrađen je miješanjem triju prirodnih  i jedinstvenih ulja od: zelenog đumbira, nigerijskog đumbira i Cochin đumbira s izvorskom vodom.