Hennessy V.S.O.P Holidays by Julien Colombier

Cognac, Francuska

Privremeno nedostupno
 • Proizvođač: Hennessy
 • Alkohol: 40%
 • Zapremnina: 0,70L
 • BOŽIĆNI KOKTEL S BOSILJKOM

  SASTOJCI
  40ml Hennessy V.S.O.P-a
  10ml likera od vanilije
  20ml soka od limuna
  15ml šećernog sirupa
  90ml Rooibos čaja
  2 kapi Bittera od naranče

  PRIPREMA
  Stavite sve sastojke u shaker s ledom, dobro protresite i prelijte u čašu, te ukrasite s koricom od limuna i velikim listom bosiljka.


Punog tijela i uglađen, Hennessy V.S.O.P savršeno je izbalansirana mješavina eaux-de-via starih između četiri i petnaest godina, s toplim notama vanilije, klinčića i cimeta. Boca dolazi u upečatljivoj poklon kutiji s četiri podmetača. Umjetnik Julien Colombier, koji je kreirao ovo posebno izdanje poklon kutije i podmetača, poigrao se s prirodnim oblicima poput cvijeća i vegetacije, pridodajući svojim dizajnima grafičke i fantastične elemente koji obuhvaćaju suštinu Hennessy VSOPa.


Hennessy V.S.O.P Privilège (Very Special Old Pale) nastao je još davne 1818. godine za princa od Walesa, kasnije kralja Georga IV.
Predivna, bistra boja mahagonija i izuzetna postojanost, ravnoteža i snaga, zaštiti su znak ovog konjaka. Arome slatkih začine isprepliću se sa suptilnim notama vanilije i duhana, uz note drveta i tosta, koje su pridodane s njegovim dugim i postojanim dozrijevanjem u bačvama. Na nepcu  harmoničan i vrlo skladan, sa suptilnim notama smeđeg šećera, kandiranog voća i slatkih začina koje mu daju dodatnu kompleksnost. Punog tijela, savršeno zaobljen i dobro uravnotežen, napravljen od preko 60 komponenti (eaux-de-vie) starosti od 5 do 15 godina.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn