Hennessy Very Special Cognac by Les Twins

Cognac, Francuska

Cijena: 254,50 kn
  • Proizvođač: Hennessy
  • Alkohol: 40%
  • Zapremnina: 0,70L
  • Mnogo je načina na koje možemo uživati u Hennessy V.S- u: prikladno, s ledom, posluženog  sa soda vodom ili kao dio koktela Hennessy Paris, Hennessy Shanghai i Hennessy Miami.


 

Limitirano izdanje Hennessy Very Speciala nastalo iz suradnje Hennessyja i svjetski poznatog fenomena, poznatog kao Les Twins. Iza imena Les Twins kriju se Laurent i Larry Bourgeois, identični blizanci, rođeni i odrasli u sjevernom predgrađu Pariza i međunarodno priznati po svojem novom stilu hip-hopa i energičnog freestyle plesa. Nastupali su kao plesači za Beyoncé, Jay-Z, Meghan Trainor i Missy Elliott. Osim plesača, oni su i koreografi, modeli, dizajneri i glumci. Inspirirani posjetom Cognacu, pokušali su Hennessy pretočiti u pokret. Pomoću digitalizacije, njihovi pokreti su pretvoreni u dizajn ovog limitiranog, dvostrukog izdanja Hennessy Very Speciala, koji osim što prikazuje izvođače, povezuje i dizajn s glazbom.

Hennessy Very Special jedan je od najpopularnijih konjaka na svijetu. Pretežno dozrijevan u novim hrastovim bačvama, snažnog i osvježavajućeg okusa i mirisa.
Ovaj temeljni Hennessy  pronašao je svoje mjesto u različitim povijesnim razdobljima, kombinirajući svoj zavodljivi karakter i intenzitet. Hennessy Very Special moderni je ekvivalent originalnom Hennessy konjaku s tri zvjezdice, oznakom koja je predstavljala njegovu iznimnu kvalitetu i skladnost.
Ističe se svojim voćnim aromama uz nešto aroma lješnjaka, koje se zajedno isprepliću u njegovom bogatom, jasno definiranom okusu.

Jednostavan za uživanje, Hennessy Very Special savršen je konjak za energične zabave kao i za opuštenija druženja. Cijenjen zbog svoje raznolikosti, koja pruža brojne mogućnosti degustacija: od klasičnih recepata, sofisticiranih koktela do jednostavnijih miješanih pića.

Nastaje kao blend više od 40 različitih eaux de vie s prva četiri uzgojna područja regije Cognac.
Jasne i svijetle jantarne boje, s izraženim notama svježeg tosta, prženih badema i smeđeg šećera, koje zatim nadopunjuju suptilne note voća i vina. Njegov aromatični intenzitet odražava se u bogatom, kremastom okusu, uz notu vanilije, koja još dodatno zaokružuje njegov svježi cvjetni završetak.

Hennessy kompanija svake godine sklapa jedinstvenu suradnju s brojnim umjetnicima i plasira limitirana izdanja Hennessy Very Special konjaka, izražavajući tako njegov urbani i dinamični karakter.