Hennessy X.O Cognac Holidays by Julien Colombier

Cognac, Francuska

Cijena: 1.415,50 kn
 • Proizvođač: Hennessy
 • Alkohol: 40%
 • Zapremnina: 0,70L
 • CHERRY FLORAL KOKTEL

  SASTOJCI
  40ml Hennessy X.O-a
  1 velika kocka leda od čaja od hibiskusa i Chai čaja

  PRIPREMA
  Za izradu kocke leda od čaja: u 450ml kipuće vode dodajte 1 vrećicu čaja od hibiskusa i 1 vrećicu Chai voćnog čaja. Ostavite da se čaj dobro ohladi i zatim ga prelijte u kalup za velike kocke leda (po mogućnosti silikonski). Stavite u zamrzivač na 24 sata.
  Stavite u čašu kocku leda od čaja i prelijte s konjakom Hennessy X.O.


Hennessy X.O Holidays by Julien Colombier je limitirano blagdansko poklon izdanje za kraj 2021. godine. Poklon pakiranje sadrži Hennessy X.O  i tacnu za posluživanje zlatne boje, koji su osmišljeni u suradnji s francuskim umjetnikom Julienom Colombierom.

Hennessy X.O Cognac stvorio je Maurice Hennessy 1870. godine za svoj uži krug prijatelja te tako predstavio novi stil konjaka. Hennessy X.O je legendarni simbol Hennessy kuće. Ozbiljan i moćan, zahvaljujući njegovim eaux de vie koje odležavaju u mlađim bačvama, čime dobivaju jačinu ali i sposobnost postizanja sjajne zaobljenosti kroz vrijeme. Hennessy X.O objedinjuje više od 100 pomno odabranih eaux de vie, starih do 30 godina.

Tamne i intenzivne jantarne boje s odsjajima mahagonija. Vrlo uravnotežen na nepcu na kojem dominira crni papar, kakao te note sušenog voća. Harmoničnog i elegantnog završetka, s lagano začinjenim završetkom.