Hennessy V.S.O.P & History Book set

Cognac, Francuska

Cijena: 59,00 444,54 kn

Cijena: 84,29 €/L (11,19 kn/L)

  • Proizvođač: Hennessy
  • Zapremnina: 0,70L
  • Zahvaljujući svojoj izuzetnoj skladnosti, Hennessy V.S.O.P Privilège može se spariti uz razna jela poput jakobljevih kapica s prženim bademima i rižom, tartom od kruške s kremom od vanilije i cimeta, a izvrstan je i u raznim koktelima, naročito u onim s dodatkom citrusa i đumbira.

     


Otkrijte svijet Hennessyja uz ovu zabavnu knjigu i uz Hennessy V.S.O.P Privilège konjak.

Knjiga "Hennessy: A Toast to the World’s Preeminent Spirit" istražuje povijest ovog slavnog proizvođača konjaka. U izdanju Rizzolija, ova jedinstvena knjiga objedinjuje talent pisca Glenna O’Briena i francuskog slikara i ilustratora Jean-Philippea Delhommea, odstupajući od konvencionalnih monografija brendova. Iznimna priča o Hennessy sagi, prožeta humorom i popraćena prilozima repera Nasa, dizajnera Arika Levyja, umjetnika Sheparda Faireya i drugih.

Set sadrži: 

1 x Hennessy V.S.O.P 0,70l
1 x knjiga "Hennessy: A Toast to the World's Preeminent Spirit"

Tijekom svoje dugogodišnje povijesti, stare preko 250 godina, kuća Hennessy iz svog sjedišta u francuskoj regiji Cognac, ponosno njeguje svoje iznimno nasljeđe utemeljeno na pustolovinama, novim otkrićima i razvoju onog najboljeg što čovjek i priroda mogu ponuditi.  
Predivna, bistra boja mahagonija i izuzetna postojanost, ravnoteža i snaga, zaštitni su znak Hennessy V.S.O.P Privilège konjaka. Arome slatkih začine isprepliću se sa suptilnim notama vanilije i duhana, uz note drveta i tosta, koje su pridodane s njegovim dugim i postojanim dozrijevanjem u bačvama. Na nepcu  harmoničan i vrlo skladan, sa suptilnim notama smeđeg šećera, kandiranog voća i slatkih začina koje mu daju dodatnu kompleksnost. Punog tijela, savršeno zaobljen i dobro uravnotežen, napravljen od preko 60 komponenti (eaux-de-vie) starosti od 5 do 15 godina.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn