Akcija

Hennessy X.O NBA Limited edition

Cognac, Francuska

Cijena: 1.339,70 kn 177,00 € 1.488,50 kn (197,56 €)

Cijena: 1.913,86 kn/L (254,01 €/L)

  • Proizvođač: Hennessy
  • Alkohol: 40%
  • Zapremnina: 0,70L
  • Hennessy X.O se uživa nakon ukusnog objeda. Sve više i više poznavatelja otkriva zadovoljstvo ispijanja konjaka s ledom. Jednostavno dodate jednu ili dvije kockice leda kako bi se u konjaku oslobodile arome. 


Hennessy s ponosom predstavlja surađuju s NBA-om.
Za NBA sezonu 2021./2022. Hennessy je lansirao nova, limitirana V.S, V.S.O.P i X.O izdanja  i postao prvi globalni partner NBA-a za žestoka pića. Već više od 250 godina Hennessy podržava sve one koji pomiču granice, poput nepokolebljivih igrača NBA-a. Hennessy predstavlja mnogo više od - samo konjaka, kao što i NBA predstavlja mnogo više od - samo košarke. Oboje predstavljaju globalne zajednice, a putem ove njihove suradnje promovira se sportski duh, košarka i sama kultura igre, koja dodatno povezuje osobe kroz zabavu i prijateljstvo.

Hennessy X.O je legendarni simbol Hennessy kuće. Ozbiljan i moćan, zahvaljujući njegovim eaux de vie koje odležavaju u mlađim bačvama, čime dobivaju jačinu ali i sposobnost postizanja sjajne zaobljenosti kroz vrijeme. Hennessy X.O objedinjuje više od 100 pomno odabranih eaux de vie, starih do 30 godina.

Tamne i intenzivne jantarne boje s odsjajima mahagonija. Vrlo uravnotežen na nepcu na kojem dominira crni papar, kakao te note sušenog voća. Harmoničnog i elegantnog završetka, s lagano začinjenim završetkom.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn