Hennessy V.S.O.P Holidays 2022

Cognac, Francuska

Cijena: 68,15 513,48 kn

Cijena: 97,36 €/L (12,92 kn/L)

  • Proizvođač: Hennessy
  • Alkohol: 40%
  • Zapremnina: 0,70L
  • Zahvaljujući svojoj izuzetnoj skladnosti, Hennessy V.S.O.P Privilège može se spariti uz razna jela poput jakobljevih kapica s prženim bademima i rižom, tartom od kruške s kremom od vanilije i cimeta, a izvrstan je i u raznim koktelima, naročito u onim s dodatkom citrusa i đumbira.


 

Limitirano blagdansko izdanje Hennessy V.S.O.P-a, za kraj 2022. godine. Poklon pakiranje sadrži i četiri podmetača za čaše.  

Hennessy V.S.O.P Privilège (Very Superior Old Pale) nastao je još davne 1818. godine za princa od Walesa, kasnije kralja Georga IV.
Predivna, bistra boja mahagonija i izuzetna postojanost, ravnoteža i snaga, zaštitni su znak ovog konjaka. Arome slatkih začine isprepliću se sa suptilnim notama vanilije i duhana, uz note drveta i tosta, koje su pridodane s njegovim dugim i postojanim dozrijevanjem u bačvama. Na nepcu  harmoničan i vrlo skladan, sa suptilnim notama smeđeg šećera, kandiranog voća i slatkih začina koje mu daju dodatnu kompleksnost. Punog tijela, savršeno zaobljen i dobro uravnotežen, napravljen od preko 60 komponenti (eaux-de-vie) starosti od 5 do 15 godina.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn