Belvedere set s bocom za vodu

Poljska

Cijena: 78,00 587,69 kn
  • Izvrsna čista ili u raznim koktelima - sa svježim i kvalitetnim dodacima, a dobro se slaže i uz razna  jela od dimljene ribe (poput skuše i lososa), uz kavijar, ali i neka kineska jela poput dim suma.


Poklon paket koji sadrži 2 x Belvedere Pure vodku 0,70l i Belvedere višekratnu bocu za vodu od 0,50l.
Belvedere boca za vodu izrađena je od nehrđajućeg čelika, ultra lagana, sadrži navojni čep izrađen od bioplastike (100% bez BPA) i nehrđajućeg čelika.
Belvedere vodka je vodka napravljena u skladu s prirodom – samo od najčišće poljske raži i pročišćene vode uz korištenje postupka destilacije izravnom vatrom. Ne sadrži nikakve dodatne aditive, ne sadrži gluten, ima košer certifikat, te je proizvedena u skladu sa svim zakonima proizvodnje originalne poljske vodke, koji nalažu da se ništa ne smije dodavati.
Dobro strukturiranog  i elegantnog profila, s tragovima badema, vanilije i bijelog papra, nježnog, slatkastog okusa s glatkim i čistim završetkom. Zamamnih aroma vanilije, punog i zaobljenog okusa s bogatom i baršunastom teksturom. Lagane note vanilije osciliraju između slatkoće i začinjenosti, uz tragove bijelog papra i začina. Lijepog i uravnoteženog završetka s notama badema i brazilskog oraščića.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn