Akcija

Tequila set

Cijena: 526,65 kn 69,00 € 619,50 kn (82,22 €)
  • Proizvođač: Volcan
  • Alkohol: 40%


Tequila set idealan je za sve ljubitelje ovoga pića, koji sada konačno mogu uživati u premium tequili i to iz posebno dizajniranih Riedel čaša koje će maksimalno naglasiti sve njene karakteristike.

Set sadrži: 

1 x Volcan De Mi Tierra Blanco Tequila 0,70l
1 x Riedel Riedel Tequila set čaše 4/1

Volcan tequila nastala je iz ideje i želje za izradom tequile koja će se razlikovati od ostalih. Izrađuje se isključivo ručno, samo od piña plave agave. Odabiru se najbolje plave agave iz brdskog i nizinskog područja, koje se zatim miješaju kako bi se dobila što kompleksnija, ali elegantna tequila. 
Volcan De Mi Tierra Blanco sadrži karakteristične citrusno-herbalne arome agave iz nizinskog područja, te voćne arome trešnje i kruške tipične za agave iz brdskog područja. Na nepcu živahna, sa slatkim notama agave koje se isprepliću s notama grejpa i crnog papra i s dugim, elegantnim završetkom. 

Riedel čaša za tekilu dizajnirana je da bi maksimalno naglasila najbolje osobine meksičkog nacionalnog pića. Oblik čaše je osmišljen još 2001, nakon dvije degustacijske radionice s tekilom koje je vodio Georg Riedel. Consejo Regulador del Tequila ju je proglasio službenom čašom za sve vrste tekila, od Reposados, Añejos i Reservas de Casa. Ovaj predivan set idealan je za svaki dom ili kao savršen poklon. Pakiranje sadrži četiri strojno izrađene čaše, perive u perilici posuđa.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn