Belvedere Chrome Magnum 1,75l

Poljska

Cijena: 119,00 896,61 kn

Cijena: 68,00 €/L (9,03 kn/L)

  • Proizvođač: Belvedere
  • Alkohol: 40%
  • Zapremnina: 1,75L
  • Izvrsna čista ili u raznim koktelima - sa svježim i kvalitetnim dodacima, a dobro se slaže i uz razna  jela od dimljene ribe (poput skuše i lososa), uz kavijar, ali i neka kineska jela poput dim suma.


Belvedere Chrome je novo izdanje svjetleće Belvedere vodke, koja predstavlja spoj razigranosti i luksuza. Elegantnog i minimalističkog dizajna koji je osmišljen da se ističe, prepoznatljivog okusa i karaktera, Belvedere Chrome Edition sinonim je vrhunskog luksuza.
Belvedere vodka je vodka napravljena u skladu s prirodom – samo od najčišće poljske raži i pročišćene vode uz korištenje postupka destilacije izravnom vatrom. Ne sadrži nikakve dodatne aditive, ne sadrži gluten, ima košer certifikat, te je proizvedena u skladu sa svim zakonima proizvodnje originalne poljske vodke, koji nalažu da se ništa ne smije dodavati.
Dobro strukturiranog  i elegantnog profila, s tragovima badema, vanilije i bijelog papra, nježnog, slatkastog okusa s glatkim i čistim završetkom. Zamamnih aroma vanilije, punog i zaobljenog okusa s bogatom i baršunastom teksturom. Lagane note vanilije osciliraju između slatkoće i začinjenosti, uz tragove bijelog papra i začina. Lijepog i uravnoteženog završetka s notama badema i brazilskog oraščića.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn