Summer Tris Set

Cijena: 70,50
  • Vinarija:


Set s kojim ćete biti spremni za sve nenajavljene goste ili neplanirane večere, a također može biti i lijepi poklon za sve  ljubitelje vina. 

Set sadrži vrhunsko rose, bijelo i crno vino, s nekih od najboljih terroira svijeta: 
1 x Whispering Angel Rose 0,75l
1 x Cape Mentelle Sauvignon /Semillion 0,75l
1 x Numanthia Termes 0,75l

Whispering Angel je jedan od najpoznatijih provansalskih rosea, očaravajućeg imena koje kao da šapuće da ga se kuša. Blijedo roza boje, suptilan i nježan, bogatog profila okusa, izrazito suh i s glatkim završetkom. Napravljen od najkvalitetnijeg grožđa iz regije Côtes de Provence, kao kupaža grenachea, cinsaulta i vermentina.

Cape Mentelle Sauvignon/Semillion je pravi izraz teroara Margaret River. Prastari komad zemlje izložen oceanu; krispi, slankast, aromatičan sauvignon sa zaokruženim i zemljanim semillionom. Na nosu žute breskve, dinja, marakuja, kora limuna i đumbir.

Termes je živahan odraz vina iz vinarije Bodega Nuamanthia u kojoj nastaju moćna i intenzivna vina. Termes se ističe svojom snagom i svježinom. Višnja crvene boje i s naznakama crnog voća (borovnice i kupine) na nosu. U pozadini se javljaju note cimeta i crnog papra od odležavanja u bačvama od francuskog hrasta.