Novo

Moët & Chandon Impérial Special Edition France 2024

Cijena: 52,00

Cijena: 69,33 €/L

  • Kao predjelo i kao desert. Savršen je uz sushi od Jakovljevih kapica ili tartar od tune, a može se poslužiti i uz svježe voćne salate koje nisu preslatke.

  • 8-10 °C


Novo, limitirano izdanje Moët & Chandon Impérial Bruta s prepoznatljivim francuskim detaljima. Ovo posebno izdanje boce Moët & Chandon Brut Imperiala umjesto klasične, ima etiketu u obliku francuske zastave, od kojih svaka boja zastave predstavlja važne vrijednosti - slobodu, jednakost i bratstvo.
Umjesto simbola krune u logotipu, prikazan je Slavoluk pobjede, dok se oko grla boce nalazi zlatna vrpca. Ovo limitirano izdanje Moët Imperiala, poziv je za proslavu ne samo osobnih pobjeda već i onih koje nas povezuju.
Živahan, bogat i primamljiv, Moët Impérial je legendarni šampanjac ove kuće.  
Stvoren 1869, utjelovljuje jedinstveni  Moët & Chandon stil, karakterističan po intenzivnoj voćnosti i elegantnoj zrelosti. Moët & Chandon Imperial Brut je harmoničan blend tri sorte grožđa : crnog pinota (30-40%), pinot meuniera (30-40%) i chardonnaya (20-30%), koje potječu s područja najvećih vinograda u regiji Champagne. Za izradu Moët & Chandona koristi se preko 100 vrsta vina, kako bi se iz godinu u godinu dobila kompleksnost i karakterističan stil Moët & Chandon šampanjca.
Elegantne zlatne žute boje sa zelenim odsjajima, intenzivnog mirisa zelenih jabuka i citrusa, s primjesama bijelog cvijeća, te elegantnih zrelih nota brioša, žitarica i svježih orašastih plodova.
U ustima se javlja bogat okus kruške, jabuke i breskve, živahne arome citrusa i ogrozda, koje skladno objedinjuju fini šampanjski mjehurići.