Akcija

Summer Aperitif Set

Cijena: 1.104,00 1.380,00 €
  • 10 °C


Summer Aperitif Set idealan je za sve ljubitelje aperitiva, za ljetne zabave, vjenčanja i ostale proslave.
Set sadrži 30 x Chandon Garden Spritz 0,75l + 30 x Whispering Angel Rosé 0,75l, od čega 6 x Chandon Garden Spritz 0,75l i 6 x Whispering Angel Rosé 0,75l dobivate gratis!

Chandon Garden Spritz je nova generacija aperitiva, koji nastaje kao spoj nagrađivanog Chandon Brut pjenušca i likera od prirodnog ekstrakta kore od naranče.100% prirodan. Bez umjetnih aroma i bojila, te s 50 % manje šećera od svih ostalih spritzeva na tržištu. Savršene ravnoteže između slatkoće i gorčine i odmah spreman za konzumaciju.

Whispering Angel je najglamurozniji rosé na svijetu, očaravajućeg imena koje kao da šapuće da ga se kuša. Blijedo roza boje, suptilan i nježan, bogatog profila okusa, izrazito suh i s glatkim završetkom. Napravljen od najkvalitetnijeg grožđa iz regije Côtes de Provence, kao kupaža grenachea, cinsaulta i vermentina. Nježnih aroma jagoda, grejpa i breskve. Na nepcu se uz voćnost javlja i doza mineralnosti. Kompleksan i nježan istovremeno, srednjeg tijela i ugodne svježine, s nešto citrusnih nota u samom završetku.