Saints Hills E.T. Ernest Tolj

Dalmacija, Hrvatska

Cijena: 555,50 kn
  • Vinarija: Saints Hills
  • Godina: 2009.
  • Alkohol: 15.9%
  • Zapremnina: 0,75L
  • 16-19 °C


VINARIJA SAINT HILLS POKAZALA JE VELIKO SRCE I VEĆ GODINAMA KROZ VINO ERNEST TOLJ ČINI DOBRO!

Cijelokupan iznos zarade od ovog vina donira se djeci bez roditeljske skrbi, bolesnoj i djeci s poteškoćama u razvoju.
Ove godine cilj vinarije je pomoći prerano rođenim Palčićima koji trebaju inkubatore da bi preživjeli i razvili se u zdravu djecu te pomoći da se njima opreme hrvatske bolnice.


Ernest Tolj Dingač je limitirana serija vina iz vinarije Saints Hills, od pažljivo selektiranog plavca malog s položaja Dingač. Nakon ručne selekcije najboljih bobica, slijedi fermentacija u posebno biranim barrique bačvicama nakon čega vino odlazi na dozrijevanje u hrastove bačve, kako bi se tanini još više zaoblili i omekšali. Nakon punjenja, vino još neko vrijeme odležava u posebnim bocama od tamnog stakla. Rezultat je vrlo gusto vino, bogate aromatike zrelog crvenog i crnog voća, s notama vanilije, tamne čokolade i primjesama dima. U ustima je vrlo intenzivno, prepuno fino granuliranih tanina koji upotpunjuju dojam zaokruženosti i elegancije. Savršenog balansa, s dugim završetkom u kojem se ponovno javljaju note vanilije i voća.
Sam dizajn boce inspiriran je rešetkom od kovanog željeza na prozoru vinarije Saints Hills na Pelješcu, koja u obliku platinaste ogrlice krasi vrat boce. Dizajn boce, kojeg potpisuje Mary Lewis nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot. Radi se o vrlo limitiranoj seriji vina, s jednom plemenitom svrhom - sav prihod od prodaje ovog vina donira se zakladama za pomoć djeci.

KUPNJOM OVOG VINA I VI ČINITE DOBRO!