MIVA online vinska radionica/degustacija - Epizoda 5

04.05.2020

Velika prilika za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu!

MIVA galerija vina sada već tradicionalno četvrtkom održava online vinske radionice i degustacije, a ovaj put za Vas su pripremili nešto drugačiju radionicu i posebnog gosta.

Naime, radi se o Moët & Chandon online radionici i degustaciji,
u četvrtak 7. svibnja u 20.00 sati, kojom će Vas provesti Moët Hennessy brand ambassador, gospodin Ted Lelekas. Uistinu veliki znalac Ted Lelekas je zadužen za edukaciju i vođene degustacije cijelog portfolia Moët  Hennessy grupe u više od 15 zemalja. Član je Upravnog odbora Međunarodne federacije novinara u svijetu vina i žestokog pića te redovito ima i ulogu suca u mnogim prestižnim međunarodnim natjecanjima iz svijeta vina i žestokog pića.
Ted Lelekas proputovao je veliki dio Hrvatske i  kako kaže, uvijek nam se rado vraća, a MIVA galerija vina s veseljem najavljuje ovu veliku priliku za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu.

Prilikom kupnje bilo kojeg artikla Moët & Chandon putem MIVA webshopa ili u MIVA vinotekama, ostvarujete pravo sudjelovanja u ovoj šampanjskoj online radionici.

*ZOOM link radionice primit ćete putem maila, nakon kupnje artikla Moët & Chandon.
*Radionica će biti vođena na engleskom jeziku.

Za više informacija slobodno se obratite!
MIVA galerija vina
Ulica Nikole Tesle 11, Zagreb, Tel: 01 4824 392
Ulica grada Vukovara 56 a, Zagreb Tel: 01 6156 760
www.miva.com.hr