Događanja

04.05.2020

MIVA online vinska radionica/degustacija - Epizoda 5

Velika prilika za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu!

MIVA galerija vina sada već tradicionalno četvrtkom održava online vinske radionice i degustacije, a ovaj put za Vas su pripremili nešto drugačiju radionicu i posebnog gosta.

Naime, radi se o Moët & Chandon online radionici i degustaciji,
u četvrtak 7. svibnja u 20.00 sati, kojom će Vas provesti Moët Hennessy brand ambassador, gospodin Ted Lelekas. Uistinu veliki znalac Ted Lelekas je zadužen za edukaciju i vođene degustacije cijelog portfolia Moët  Hennessy grupe u više od 15 zemalja. Član je Upravnog odbora Međunarodne federacije novinara u svijetu vina i žestokog pića te redovito ima i ulogu suca u mnogim prestižnim međunarodnim natjecanjima iz svijeta vina i žestokog pića.
Ted Lelekas proputovao je veliki dio Hrvatske i  kako kaže, uvijek nam se rado vraća, a MIVA galerija vina s veseljem najavljuje ovu veliku priliku za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu.

Prilikom kupnje bilo kojeg artikla Moët & Chandon putem MIVA webshopa ili u MIVA vinotekama, ostvarujete pravo sudjelovanja u ovoj šampanjskoj online radionici.

*ZOOM link radionice primit ćete putem maila, nakon kupnje artikla Moët & Chandon.
*Radionica će biti vođena na engleskom jeziku.

Za više informacija slobodno se obratite!
MIVA galerija vina
Ulica Nikole Tesle 11, Zagreb, Tel: 01 4824 392
Ulica grada Vukovara 56 a, Zagreb Tel: 01 6156 760
www.miva.com.hr

28.04.2020

MIVA online vinska radionica/degustacija - Epizoda 4

I ovaj četvrtak MIVA galerija vina nastavlja s edukativnim online radionicama na Facebook profilu!

Ovaj put koncept je malo promijenjen, neće unaprijed  biti objavljeno koja vina će se kušati. Mali „hint“ je da su to Najbolji vinogradarski položaji Hrvatske. A kad je položaj najbolji, onda su i vina takva.

MIVA galerija vina opet nudi mogućnost kupnje paketa vina koja će se prezentirati na radionici tako da osim same teorije možete sudjelovati i u praktičnom dijelu. Morat ćete biti hrabri i odlučiti kupiti nešto iako ni ne znate što kupujete, ali vjerujemo da ćete biti ugodno iznenađeni. Paket od 4 vina u ovoj akciji košta 430 kn, dok je puna cijena tih vina inače oko 500 kn. Osim što su s najboljih položaja, MIVA otkriva i da se među vinima krije premijera nove berbe jednog kultnog hrvatskog vina. Budite među prvima koji će ga kušati! Svoj paket možete kupiti na ovom linku

Također, promijenjen je malo i koncept nagradne igre koja se organizira na svakoj radionici. Ovaj puta nagrade će se dijeliti putem Instagram profila MIVA galerija vina.

Postaviti će se pitanje, a odgovor na to pitanje saznat ćete tokom radionice. Najbrže odgovore (odgovara se na Instagram profilu MIVA) nagrađuje se s po jednom bocom vina i to onog vina na koje se pitanje odnosilo.

Važno je napomenuti da za gledanje radionice ne morate imati svoj Facebook profil obzirom da je MIVA Facebook profil javan, tj. svatko ima pristup njegovom sadržaju. Za sudjelovanje u nagradnoj igri, ipak morate imati Instagram profil jer drugačije nećete moći odgovarati na pitanja.

Veselimo se novom druženju, četvrtak 30.4. u 20:00, Facebook MIVA Galerija vina!