Događanja

Dodjela nagrade VCBWA

Održana dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award u Hrvatskoj

27.09.2018

Za prestižnu nagradu ove godine nominirane su bile četiri prekrasne dame, a jedna od njih dizajnerica Aleksandra Dojčinović proglašena je pobjednicom.

U predivnom ambijentu Hrvatskog instituta za povijest u Opatičkoj ulici održana je dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award.
Četiri nominirane dame, Kristina Ercegović, Alis Marić, Aleksandra Dojčinović i Ivana Matić koje su sudjelovale u konkurenciji za ovogodišnju nagradu tijekom svoje karijere istaknule su se marljivošću, originalnim idejama, te postavile ljestvicu više u standardima poslovnih izazova, baš poput Madame Clicquot.

Veuve Clicquot Business Woman Award, svojevrsni je Oscar, koji se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta, a osnovan je 1972. u čast Madame Clicquot, iznimne poslovne žene, Francuskinje koju je krasila hrabrost i istaknuti poduzetnički duh. Godine 1798. Madame Clicquot udala se za uspješnog proizvođača šampanjca Françoisa Clicquota, a kad je u 27. godini ostala udovica, preuzela je poslovanje, te postala prva žena na čelu kompanije. Poduzetnički duh pokazala je 1810. godine kada je proizvela prvo vintage vino u regiji Champagne.

Link: http://www.elle.hr/lifestyle/veuve-clicquot-business-woman-award-2018/

ODRŽAN MOËT & CHANDON GRAND DAY

Održan Moet Chandon Grand Day

23.06.2018

Moët & Chandon Grand Day, u Hrvatskoj se održao 23. lipnja na nekoliko lokacija od Dubrovnika do Lošinja, a posebno atraktivan program odvijao se upravo u predivnom Dubrovniku, gdje su uživale i voditeljice Tatjana Jurić i Iva Šulentić.

Dnevni dio programa, održao se na Banje Beach plaži uz posebno pripremljen Moet ručak i kasnije vrhunskog DJ-a te zabavni program uz more i pogled na Stari grad. Miva galerija vina, organizatori Moet Grand Day-a  priredili su posebno iznenađenje za svoje uzvanike koje su organiziranom vožnjom žičarom odveli na Srđ odakle se uz šampanjske mjehuriće uživalo u nezaboravnom pogledu na grad. Noćni dio proslave Moët & Chandon Grand Day-a nastavio se u nezaobilaznom noćnom klubu Revelin, gdje se uz atraktivan svjetski muzičko-scenski nastup i program, druženje nastavilo u nezaboravnoj atmosferi, a klub Revelin je još jednom dokazao status najboljeg noćnog kluba u Hrvatskoj.

Link: https://www.femina.hr/clanak/index/r/19/c/7683/se/cool_najljepsi-ljetni-party-za-ljubitelje-vrhunskog-sampanjca

Veuve Clicquot Polo Beach Cup Rovinj

Veuve Clicquot Polo Beach Cup Rovinj

11.06.2018

ROVINJ, 11. lipnja 2018. –   U predivnom Rovinju, održan je treći  po redu Rovinj Beach Polo Cup, a i ove godine Veuve Clicquot bio je sponzor jednog tima igrača.

U predivnoj atmosferi polo arene i pogledu na Rovinj, tražilo se mjesto više upravo u predivno dekoriranom Veuve Clicquot loungeu odakle se uz mjehuriće Veuve Clicquot šampanjca bodrio Veuve Clicquot team. Veliki uspjeh postigao je pobjednički tim turnira, tim Adris grupe koji je pobjedu slavio uz nezaobilazan Veuve Clicquot.

Link: http://www.journal.hr/scena/zavrsen-je-rovinj-beach-polo-cup/