MIVA online vinska radionica/degustacija - Epizoda 4

28.04.2020

I ovaj četvrtak MIVA galerija vina nastavlja s edukativnim online radionicama na Facebook profilu!

Ovaj put koncept je malo promijenjen, neće unaprijed  biti objavljeno koja vina će se kušati. Mali „hint“ je da su to Najbolji vinogradarski položaji Hrvatske. A kad je položaj najbolji, onda su i vina takva.

MIVA galerija vina opet nudi mogućnost kupnje paketa vina koja će se prezentirati na radionici tako da osim same teorije možete sudjelovati i u praktičnom dijelu. Morat ćete biti hrabri i odlučiti kupiti nešto iako ni ne znate što kupujete, ali vjerujemo da ćete biti ugodno iznenađeni. Paket od 4 vina u ovoj akciji košta 430 kn, dok je puna cijena tih vina inače oko 500 kn. Osim što su s najboljih položaja, MIVA otkriva i da se među vinima krije premijera nove berbe jednog kultnog hrvatskog vina. Budite među prvima koji će ga kušati! Svoj paket možete kupiti na ovom linku

Također, promijenjen je malo i koncept nagradne igre koja se organizira na svakoj radionici. Ovaj puta nagrade će se dijeliti putem Instagram profila MIVA galerija vina.

Postaviti će se pitanje, a odgovor na to pitanje saznat ćete tokom radionice. Najbrže odgovore (odgovara se na Instagram profilu MIVA) nagrađuje se s po jednom bocom vina i to onog vina na koje se pitanje odnosilo.

Važno je napomenuti da za gledanje radionice ne morate imati svoj Facebook profil obzirom da je MIVA Facebook profil javan, tj. svatko ima pristup njegovom sadržaju. Za sudjelovanje u nagradnoj igri, ipak morate imati Instagram profil jer drugačije nećete moći odgovarati na pitanja.

Veselimo se novom druženju, četvrtak 30.4. u 20:00, Facebook MIVA Galerija vina!