French Bloom


French Bloom nastaje kao spoj francuske tradicije i inovacije. Priča French Blooma započela je 2019. godine, kada se dvije prijateljice, Maggie Frerejean-Taittinger  (direktorica Michelin Guidea) i Constance Jablonski (svjetski top model), susrele na jednom okupljanju u Parizu. U tom je trenutku Maggie bila trudna s blizancima. Kroz razgovor, obje su došle do zaključka kako ne postoje elegantna, prikladna bezalkoholna vina za druženje. Tako se rodila ideja za French Bloom. Cilj je bio omogućiti trudnicama, ali i svima onima kojima stil života ne dozvoljava konzumaciju alkohola, jednako uživanje u vinu. 

Danas je French Bloom više od prijateljskog pothvata. U portfelju su četiri bezalkoholna pjenušava vina: Blanc, Rosé, Cuvée i Extra Brut koji se proizvode od organski uzgojenog crnog pinota i chardonnaya.  njihovu proizvodnju dolazi iz organski uzgojenih vinograda. French Bloom pjenušci ne sadrže sulfite, imaju veganski certifikat, vrlo malo kalorija i naravno ne sadrže alkohol.