Hennessy & Ginger paket

Cijena: 40,01 301,46 kn
  • Idealna kombinacija vrhunskog konjaka i premium miksera za koktel Hennessy & Ginger : 

    50 ml - Hennessy Very Special
    150 ml - Fever-Tree Ginger Ale
    kriška limete, naranče ili đumbira
    led 


Paket uključuje: 1 x Hennessy Very Special GB 0,70l + 2 x Fever-Tree Ginger Ale 0,50l + 6 x Hennessy čaša 

Hennessy Very Special jedan je od najpopularnijih konjaka na svijetu. Pretežno dozrijevan u novim hrastovim bačvama, snažnog i osvježavajućeg okusa i mirisa.
Ovaj temeljni Hennessy  pronašao je svoje mjesto u različitim povijesnim razdobljima, kombinirajući svoj zavodljivi karakter i intenzitet. Hennessy Very Special moderni je ekvivalent originalnom Hennessy konjaku s tri zvjezdice, oznakom koja je predstavljala njegovu iznimnu kvalitetu i skladnost.
Ističe se svojim voćnim aromama uz nešto aroma lješnjaka, koje se zajedno isprepliću u njegovom bogatom, jasno definiranom okusu.

Jednostavan za uživanje, Hennessy Very Special savršen je konjak za energične zabave kao i za opuštenija druženja. Cijenjen zbog svoje raznolikosti, koja pruža brojne mogućnosti degustacija: od klasičnih recepata, sofisticiranih koktela do jednostavnijih miješanih pića.

Nastaje kao blend više od 40 različitih eaux de vie s prva četiri uzgojna područja regije Cognac.
Jasne i svijetle jantarne boje, s izraženim notama svježeg tosta, prženih badema i smeđeg šećera, koje zatim nadopunjuju suptilne note voća i vina. Njegov aromatični intenzitet odražava se u bogatom, kremastom okusu, uz notu vanilije, koja još dodatno zaokružuje njegov svježi cvjetni završetak.

Fever-Tree Ginger ale - Proizveden kao spoj triju prirodnih jedinstvenih ulja đumbira sa raznih dijelova svijeta i izvorske vode. Toliko ukusan da ga čak i ljubitelji whiskya preporučuju kao piće koje može upotpuniti dobar whisky. Dugo očekivani mikser dovoljno dobar i čist da se može miješati s dobrim whiskyjima i konjacima.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn