Belvedere


Belvedere je jedna od izvornih luksuznih votki, a sam naziv Belvedere znači „ lijepo za vidjeti“. Dizajn boce je malo remek djelo: veličanstvena Belvedere predsjednička palača sa snježnim stablima. Belvedere vodka se proizvodi isključivo od Dankowskie zlatne raži koja se uzgaja u ravnicama Mazovian u Poljskoj, a sama vodka se destilira u Polmos Zyrardow. Nakon četverostruke destilacije, postiže se savršena ravnoteža između njenog karaktera i čistoće. Bez aditiva i bez glutena, Belvedere vodka je stvorena da zadovolji i najprobirljivije kušače, bilo da se pije sama ili da završi u nekom koktelu poput Cosmopolitana. S Belvedere vodkom, okus života je lijep.


Iz srca prirode, napravljeno samo od poljske raži, pročišćene vode, uz korištenje postupka destilacije vatrom, Belvedere vodka ne sadrži aditive, ali ima košer certifikat te je proizvedena u skladu sa svim zakonskim propisima poljske vodke koji nalažu da se ništa ne smije dodavati. Proizvedena u jednoj od najdugovječnijih poljskih destilerija koja proizvodi vodku još od 1910. godine. Belvedere's Master Rye Distillers se naslanja na šesto godina staru tradiciju proizvodnje vodke kako bi vješto pretvorili poljsku raž u izvanrednu vodku jasnog okusa i karaktera.


Belvedereova poljska raž je žitarica s drevnim korijenima. To je žilava žitarica koja vodki daje prepoznatljiv okus i karakter. Nekada je neutralnost okusa bila povezana s kvalitetom vodke,ali Belvedere je oduvijek zagovarao dobar okus koji dolazi upravo od raži.


Proizvedena u skladu sa zakonskim propisima o proizvodnji poljske vodke, koji nalažu da se ništa ne smije dodavati, Belvedere je prirodna i jednostavna, pretvarajući jednostavne sastojke iz prirode u izvanrednu vodku. Filozofija prirode kao takve je sažeta u osnovi brenda. Belvedere već dugo zagovara uravnotežen život, kvalitetno piće i ništa više kao najbolji, svjež i jednostavan pristup koktelima.


Destilerija Belvedere ima dugu povijest podupiranja poljske zajednice inicijativama održivosti. Suosnivač je Zaklade za lokalnu zaštitu okoliša,a žitarice poljske raži nabavlja lokalno, njegujući dugoročne veze s poljskim poljoprivrednicima te omogućujući stopostotnu sljednost zrna. Belvedere je ostvario veliki pomak i na programu održivog razvoja. Od 2012. do 2017. godine Belvedere je smanjio emisiju CO2 za 42%. 2018. godine postaje prva destilerija koja je dobila potporu Europske komisije za pomoć vođenja agresivnog energetskog projekta koji će do 2021. smanjiti emisiju CO2 za 80%.


Velika pažnja pridaje se i samoj proizvodnji vodke od samo vrhunskih sastojaka, zajedno s radom destilerije na održivoj poljoprivredi, učinila da je Belvedere stvorio standard izvrsnosti uspostavljanjem super premium kategorije vodke u Sjedinjenim američkim državama. Belvedereova poljska raž daje prepoznatljiv okus i beskompromisni integritet priznat na međunarodnoj razini.


Na Zdrowie!Polmos Zyrardow Sp.z o.o.

Ulica Mickiewicza 1-3

96-300 Zyrardow

Poljska 

www.belvederevodka.com