Belvedere Organic Infusions Blackberry & Lemongrass

Poljska

Cijena: 48,00

Cijena: 68,57 €/L

 • Proizvođač: Belvedere
 • Godina: 19000.
 • Alkohol: 40%
 • Zapremnina: 0,70L
 • Blackberry & Lemongrass Spritz


  40ml Belvedere Blackberry & Lemongrass
  7.5ml Dry Vermouth
  1 žlica sirupa od šećera
  60ml sode
  Dodajte sve sastojke u čašu za spritz, dodajte nekoliko kockica leda i sve lagano pomiješajte. Ukrasite sa svježim kupinama i grančicom mente.


Belvedere Organic Infusions je linija prvih svjetskih super premium, 100% organskih votki, koje su dobivene jedinstvenom infuzijom voća i biljaka.
Belvedere vodka je vodka 'Napravljena u skladu s prirodom', a Belvedere kao proizvođač je već započeo s tranzicijom na organsku poljoprivredu. Belvedere planira certificirati sva svoja žestoka pića kao organska, do 2030. godine.
Svi sastojci koji se koriste za proizvodnju Belvedere Organic Infusions votki su certificirani kao 100% organski od strane EU i USDA. To podrazumijeva uzgoj svih sastojaka bez upotrebe sintetičkih gnojiva ili pesticida, kao i mogućnost praćenja svih sastojaka do samog izvora, praćenje svakog uzgajivača i svakog proizvodnog pogona.
Za razliku od linije Belvedere votki s voćnim okusima, linija Belvedere Organic Infusions napravljena je od 100% organske poljske raži bez GMO-a, a voće i biljke koji se koriste u infuzijama, također su 100% organske. Nakon što se Belvedere vodka destilira, miješa se s infuzijom od 100% organskog voća, biljaka i začina (za dobivanje infuzije koristi se voda iz prirodnog arteškog bunara u sklopu destilerije). Zatim mješavina odležava još nekoliko tjedana, kako bi vodka dodatno omekšala i kako bi se svi sastojci sjedinili. Belvedere majstori destileri proveli su dvije godine u potrazi i kušanjima raznovrsnog organskog voća i biljaka, kako bi pronašli najbolje kombinacije sastojaka, koji se međusobno nadopunjuju. Upotrebom isključivo prirodnih sastojaka dobivene su autentične i neke nove, uzbudljive kombinacije okusa, s intenzivnijim mirisima i aromama.

Belvedere Organic Infusions Blackberry & Lemongrass s dodatkom kadulje karakteristična je po svom bogatom i živahnom okusu. Na mirisu su izražene voćne arome kupine i travnate note limunske trave i kadulje uz nešto tragova tamne čokolade. Na nepcu se ponovno javljaju bogate voćne note kupine, mirisne kadulje, te nešto slatkastih nota vanilije. Završetak je dug i kremast, s notama kupine i blago pikantnim citrusnim notama od limunske trave.