Belvedere Heritage 176

Poljska

Cijena: 52,80 397,82 kn

Cijena: 75,43 €/L (10,01 kn/L)

  • Proizvođač: Belvedere
  • Alkohol: 40%
  • Zapremnina: 0,70L
  • Pomiješajte u shakeru 50ml Belvedere Heritage 176, 20ml soka od limuna i 15ml sirupa od meda. Poslužite u visokoj čaši s puno leda, nadopunite soda vodom i ukrasite kriškom limuna.


Belvedere Heritage oda je tradiciji i okusu prošlosti. Sve do 19. stoljeća, poljski proizvođači koristili su staru tehniku pravljenja slada koristeći postupak sušenja raži u pećima na vatru. Ta tehnika vodki je davala bogate i karakteristične arome. Uz napredak tehnologije, tehnika se pomalo izgubila, a vodka je postala sinonim za „čisto“ i neutralno piće.
Belvedere ovom vodkom stavlja neutralnost na kušnju i želi pokazati kako raž, koja je sama srž njihovog brenda, ima svoj vlastiti karakter i može dati vrlo osebujne arome. Tradiciji su odjenuli novo ruho, zagrijali raž u pećima do 176 °F (80 °C) i ponovno otkrili skrivene čari te poljske žitarice – njenu bogatu dubinu, okus i kompleksnost. Vodka Belvedere Heritage 176 raskošno je piće, punog tijela i vrlo kompleksno.
Na nosu se osjeti intenzivan miris pečenog raženog kruha i oraha, s notama meda, pimenta i slatkih keksa. U ustima je punog tijela, bogata i baršunasta. Prepečeni raženi kruh, oraščići i kremasta karamela odlična su kombinacija. Završetak je dug, gladak i kremast, a orašasti plodovi i piment savršena su ravnoteža slatkoći raženog slada. Uživajte u njoj „on the rocks“ – čistoj uz led i malo limunove korice za ukras, ili kao novi sastojak miješanih pića.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn