Moët & Chandon Brut Impérial Specially Yours Metal Gift Box

Champagne, Francuska

Cijena: 64,50

Cijena: 86,00 €/L

  • Kao predjelo i kao desert. Savršen je uz sushi od Jakovljevih kapica ili tartar od tune, a može se poslužiti i uz svježe voćne salate koje nisu preslatke.

  • 8-10 °C


Limitirano poklon pakiranje Moët & Chandona u elegantnoj, metalnoj poklon kutiji. Poseban poklon za Vašu posebnu osobu. Svaka kutija sadrži jednu od sljedećih poruka (CHEERS TO YOU/ CONGRATULATIONS TO YOU/  HAPPY BIRTHDAY TO YOU/ TO YOUR FUTURE/ TO YOUR NEXT MILESTONE/ YOU ARE GOING PLACES).Izaberite pravu poruku i recite to uz Moët & Chandon.


Živahan, bogat i primamljiv, Moët Impérial je legendarni šampanjac ove kuće.  
Stvoren 1869, utjelovljuje jedinstveni  Moët & Chandon stil, karakterističan po intenzivnoj voćnosti i elegantnoj zrelosti. Moët & Chandon Imperial Brut je harmoničan blend tri sorte grožđa : crnog pinota (30-40%), pinot meuniera (30-40%) i chardonnaya (20-30%), koje potječu s područja najvećih vinograda u regiji Champagne. Za izradu Moët & Chandona koristi se preko 100 vrsta vina, kako bi se iz godinu u godinu dobila kompleksnost i karakterističan stil Moët & Chandon šampanjca.
Elegantne zlatne žute boje sa zelenim odsjajima, intenzivnog mirisa zelenih jabuka i citrusa, s primjesama bijelog cvijeća, te elegantnih zrelih nota brioša, žitarica i svježih orašastih plodova.
U ustima se javlja bogat okus kruške, jabuke i breskve, živahne arome citrusa i ogrozda, koje skladno objedinjuju fini šampanjski mjehurići.