Akcija

Scapegrace & Fever-Tree paket

Novi Zeland

Cijena: 39,05 43,37 €

Cijena: 55,79 €/L


Scapegrace Classic 0,7l + 2x Fever-Tree Indian tonik 0,5l

Scapegrace Classic i Fever-Tree Indian tonik zajedno čine savršen miks. U čašu stavite 3 kocke leda, dodajte 50ml Scapegrace Classic gina, prelijte Fever-Tree Indian tonikom, promiješajte i uživajte u svom koktelu. Ako slučajno imate sirup od bazge dodajte 2ml kako bi dobili zaokruženi cvjetni miris.

Scapegrace Classic gin - Vrlo uspješna destilerija s Novog Zelanda koja je do sada osvojila dva svjetska zlata i dva svjetska srebra za svoj Gin Classic (San Francisco Wine & Spirits Competition i London International Wine & Spirits Competition). U replici stare "ženevke" boce kakva se prije dva stoljeća koristila za tinkture i u apotekama, nalazi se gin začinjen s dvanaest začina (kora naranče, limuna, kardamom, korijander, muškatni oraščić, klek, klinčići, angelika, sladić, iris, cimet i kasia (istočnoazijski cimet), koji se ne uzgajaju izvan svoje matične zemlje nego se uvoze iz zemlje iz koje potječu. Destilat se mekša s 80 godina starom vodom iz prirodnog vrela na koje destilerija ima korisnička prava. Drugačiji i svoj.

Fever-Tree Indian tonik - Kombinirajući aromatična biljna ulja s izvorskom vodom i najkvalitetnijim kininom iz istočnog Konga, stvoren je ovaj ukusni, prirodni tonik s jedinstvenim, čistim i osvježavajućim okusom i aromama.