Belvedere Chrome

Poljska

Cijena: 51,80

Cijena: 74,00 €/L

  • Proizvođač: Belvedere
  • Alkohol: 40%
  • Zapremnina: 0,70L
  • Izvrsna čista ili u raznim koktelima. 


Belvedere Chrome je novo izdanje svjetleće Belvedere vodke, koja predstavlja spoj razigranosti i luksuza. Elegantnog i minimalističkog dizajna koji je osmišljen da se ističe, prepoznatljivog okusa i karaktera, Belvedere Chrome Edition sinonim je vrhunskog luksuza.
Belvedere vodka je vodka napravljena u skladu s prirodom – samo od najčišće poljske raži i pročišćene vode uz korištenje postupka destilacije izravnom vatrom. Ne sadrži nikakve dodatne aditive, ne sadrži gluten, ima košer certifikat, te je proizvedena u skladu sa svim zakonima proizvodnje originalne poljske vodke, koji nalažu da se ništa ne smije dodavati.
Dobro strukturiranog  i elegantnog profila, s tragovima badema, vanilije i bijelog papra, nježnog, slatkastog okusa s glatkim i čistim završetkom. Zamamnih aroma vanilije, punog i zaobljenog okusa s bogatom i baršunastom teksturom. Lagane note vanilije osciliraju između slatkoće i začinjenosti, uz tragove bijelog papra i začina. Lijepog i uravnoteženog završetka s notama badema i brazilskog oraščića.