Moët & Chandon Nectar Impérial Rosé Dry Luminous

Champagne, Francuska

Cijena: 499,50 kn
  • Zahvaljujući svojoj raskošnoj roza boji i živahnim mjehurićima, Moët Nectar Impérial Rosé Dry idealan je kao aperitiv za početak elegantne zabave, lijepo će pasati i uz razne voćne deserte, ali i jela poput pršuta i brie sira na grilu, salate od škampa i avokada ili lososa s umakom od suncokreta i kopra.

  • 10-12 °C


Šampanjska kuća Moët & Chandon osnovana je 1743. i od tada se afirmirala kao jedan od najprepoznatljivijih proizvođača šampanjaca,  idealnih za svaku prigodu. Od legendarnog Moët Impériala do kolekcije Grand Vintage šampanjaca, od  Moët Rosé Impériala do inovativnog  Moët Ice Impériala, svaki šampanjac oduševljava i očarava svojom elegantnom zrelošću, intenzivnom voćnošću i zavodljivim okusom.S bocom šampanjca koja se svake sekunde otvori negdje u svijetu, Moët & Chandon vjeruje da je svaka sekunda jedno novo iskustvo, a svako iskustvo trenutak za življenje, dijeljenje i uživanje.

Moët Nectar Impérial Rosé Dry istovremeno je elegantan i sladak, spajajući živahnost i profinjenost. Odvažan i energičan, Nectar Impérial Rosé Dry napravljen je od 45 do 55% crnog pinota, 35 do 45% pinot meuniera i 5 do 10% chardonnaya. Raskošne roza boje s bakrenim odsjajima i intenzivnog mirisa po zrelom bobičastom voću. Na nosu se ističu šumska jagoda, crveni i crni ribiz, uz snažne note zrele, žute breskve i note džema od jagoda. Na nepcu se uz bogatstvo okusa crvenog voća javlja i doza svježine crvenog ribiza, te slatke note muškatnog oraščića i karamele. Zahvaljujući svojoj moćnoj svježini, koja stvara ugodan balans između intenzivne voćnosti i slatkoće, Nectar Impérial Rosé Dry odmah će zavoljeti svi ljubitelji slađih šampanjaca.

Svjetleća boca Moët & Chandon Nectar Impérial Rosé Dry, idealna je za razne zabave.