Belvedere Bespoke Silver Magnum

Poljska

Cijena: 789,50 kn
  • Proizvođač: Belvedere
  • Alkohol: 40%
  • Zapremnina: 1,75L


Personalizirajte svoju bocu Belvedere Vodke Silver Saber magnum vlastitom porukom. Savršen poklon za blagdane, rođendane, vjenčanja i godišnjice. Ova posebna kolekcija učinit će vaš poklon jedinstvenim kao i samo osvijetljena boca. Boca sadrži LED svjetlo u podnožju.

U skladu s prirodom, napravljeno od najčišće poljske raži, pročišćene vode, uz korištenje postupka destilacije izravnom vatrom, Belvedere vodka ne sadrži aditive, ima košer certifikat te je proizvedena u skladu sa svim zakonskim propisima poljske vodke koji nalažu da se ništa ne smije dodavati. Proizvedena u jednoj od najdugovječnijih poljskih destilerija koja proizvodi vodku još od 1910. godine. Belvedere's Master Rye Distillers se naslanja na šesto godina staru tradiciju proizvodnje vodke kako bi vješto pretvorili poljsku raž u izvanrednu vodku jasnog okusa i karaktera. Profil okusa strukturiran je i elegantan s primjesama badema, vanilije i bijelog papra, nježnog slatkog baršunastog osjećaja za usta i glatkog, čistog završetka.

Klikni na polje PERSONALIZIRAJ iznad teksta i provjeri kako bi izgledala boca Belvedere Bespoke sa izgraviranim tekstom.